Життя, - дине

Життя, - єдине.
Смерть, - на віки.
А плин часу, - як буремні ріки.
Душа стражда.
І тільки час цьому найкращі ліки.
Життя, - одне.
А смерть, - на віки...
І від цього не поможуть священні ліки.
Лиш залишаються на серці темні мітки.
Життя, коротке.
Смерть, є вічна.
І я стою. Стою я, грішна.
Бо смерть прийде.
Душа, лиш вічна.
І це все є, кінцем логічним...
30.01.2019р.


Рецензии