Помолимся...

Помолимся мы за родных сердечно, 
Помолимся за мать и за отца. 
Помолимся, и станет жизнь светлее, 
Помолимся перед крестом стоя. 

Помолимся погибшим ветеранам, 
Помолимся погибшим на войне. 
Помолимся за родину святую, 
Помолимся за мир на всей земле. 

Помолимся за всех больных, несчастных, 
Помолимся мы за сирот не раз. 
Помолимся за брошенных младенцев, 
Помолимся за всех бездомных бедолаг. 

Помолимся за жизнь и небо голубое, 
Помолимся за каждый день, что был и есть. 
Помолимся за всё Отцу Святому, 
Помолимся и поцелуем крест. 


Рецензии