***

А в нього сьогодні, нова стрижка, яка йому так личить! І стало ніби ще більш мужнім його обличчя...
Але вона на це промовчить, не скаже а-ні слова... Хоча у серденьку, насправді, за ним піти готова.
На Аполлона чи на Зевса зовсім не схожий, але чомусь для неї він за все дорожчий...
Чому сама ж йому сказала, що бачити його не хоче, хоч дивлячись на його фото плаче щоночі...


Рецензии