Гомер кыска

Буген матур яшэсэк
Булыр якты килэчэк.
Яман уйлар салмасын
Башкайларга курэчэк.
 Жирдэ кеше яши бирэ,
 Коне-тоне эшли- эшли.
Тик доньясы тоттырмый
Гомер кыска,гомер житми.
Доньяларны куа кеше,
Алдый, хэрэмли, урлый.
 Жавап бирэсе барлыгын
Кеше сон гына анлый.


Рецензии