Кеше килэ яшэр очен

Кеше килэ яшэр очен
 Бу якты доньяларга.
Нэсел дэвамчы булырлык
Тудырып балалар да.
Хэрбер туган балалар
 Михербанлы булсыннар.
 Ата –анасын, туганын
Хормэт итеп торсыннар.
Ата -анасын хормэт иткэн
Узе булыр бэхетле.
Олыгайган коннэрендэ
Урыны булыр тэхетле.


Рецензии