Кошлар кайта

Карлар эреп, коннэр жылыткач
 Жылы яклардан кошлар кайталар.
 Туган якларын хич онытмыйлар,
Яшэргэ диеп оя табалар.
Канатлыларны котеп алабыз
Оялар ясап, кадаклап куеп.
Хэрбер ояга кошлар куналар
 Безнен коткэнне алар да тоеп.
Кошлар урнашып бала чыгара,
 Кошчыкларын чэйнэп ашата...
 Кешелэр кук кошлар да
Уз баласын соеп - ярата.


Рецензии