КАз омэсе

Каз омэсе, каз омэсе,
 Каз омэсе хэр ойдэ.
 Каз омэлэре була ул
Житкэн кызлы ойлэрдэ.
Каз мамыгын тутыралар
Зур- зур ике мендэргэ.
 Китэсе кызнын мендэре
Инде эзер котэргэ.
Яшь киленнен бирнэлэре
 Жыела инде шулай .
Барган урнында таш булып
 Яшэргэ язсын ходай .


Рецензии