Чиялэр

Бакчадагы чиялэрнен
 Олгереп пешкэн мэле.
 Иркэм, мина синнэн башка
 Беркемдэ кирэкмэде.
Чиялэр кызаралар
 Жэйге кояш нурыннан.
 Йорэккэем эллэ нишли
 Уткэн чакта турыннан.
Чиялэрне жыялар бит
 Олгереп пешкэч кенэ.
Сина булган хислэремне
Анлый алмыйм хич кенэ.
Чиялэрне жыйган чакта
Житэ безнен буебыз.
Син –минеке, мин -синеке
 Озакламый туебыз .


Рецензии