Най-свободното канарче

Не лей сълзи над цъфналите момини сълзи -
няма никъде без тебе да замина...
Аромат от люляци край нас пълзи.
Страстта ми е като напрегната пружина.

Обятия разкрий. Земята е постлана със глухарчета.
Бадемови цветчета падат като одеяло.
Душата пее - най- свободното канарче,
сърцето на което от Любов е затрептяло.

07. 05. 2012 г.
636 Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии