Зимно

Зимно.
Зимно. Зимно на дворі.
Я сміюсь. А може плачу.
Чи зловлю свою удачу?
Ти мій спокій і печаль.
Я не хочу більше втрат.
Ще хвилина, може дві.
Ми покинемо цей світ.
Пам'ятай-же, цей політ.
... Крикну я на цілий світ,
Я не хочу більше. Гріх.
Але тягне. Це магніт...
То я плачу. То я злюсь.
Втратити тебе боюсь.
Холодною і безсердечною усім здаюсь.
... Зимно.
В мене на душі.
А на серці. Серце плаче.
Що покинула удача...
Я не хочу більше втрат.
Але буде тільки так...
Милий, добрий, дорогий.
Вже скоро станеш, ти чужий.
Ну, а поки що, - найкращий.
Не хочу тебе я втрачати.
... Зимно. Зимно на душі.
Дуже зимно на дворі.
І в мені.
25.01.2019


Рецензии