Коли заснеш...

Коли заснеш, наститьс вітер.
Він принесе до нас тепло.
А ти про мене будеш думать,
хоч і не знаний ще мені.
І я у снах тебе побачу,
І у життя своє впущу...
А за вікном все свище вітер,
Він сонце здалеку несе.
Я думать буду про весну.
Весна відгонить все лихе,
А залишить мені тебе...
Й себе. Задумливу й красиву.
любов, весну і душу милу. Чарівливу.
Свою любов...
25.01.2019р.


Рецензии