***

Ти си испратен на мен, като дар от небето.
Душата ми диша със теб и се бие сърцето.
Не ходя, летя, сякаш птица небесна,
Далече е мое безкрайно море и чудесно…
И само да мога да хвръкна към тебе залисана,
Ще стигна и края на белия свят без да мисля!


Рецензии