17. Молитва Батька за Сина-!!!

Я ПОСВЯЩАЮ ЦІ РЯДКИ ДЛЯ ВСІХ
ТА ДЛЯ СВОГО СИНА
----------------===-------------===--------------===----
(((-=МОЛИТВА БАТЬКА ЗА СИНА-=)))
...............===...............

1.Я молю...За тебе...Мій сину
  Щоб давалося...Усе...Без зусиль
  Чиста...Щаслива...Дорога
  Справжньих...Великих...Надій
----------------===----------------
2.Благаю...Для тебе...Мій Сину
  Світлого...Бога...Життя
  Щоб твоя...Світла...Дорога
  Тебе ...Завжди сину...Вела
----------------===----------------
3.Я вірю...У тебе...Мій сину
  Що в тебе...Козацька...Душа
  Держи...Свою шаблю...Високо
  Із кребкого...Духа...Вона
----------------===----------------
4.Я молю...За тебе...Мій сину
  Коханням...Життя...Щоб проніс
  Булаб...Щоб щасливая...Доля
  Візьми...Батьківський...Оберіг
----------------===----------------
5.Молю...Я для тебе...У Неба
  Щасливе...Безмежне...Життя
  Щоб наша...Святая...Мати
  За руку...За собою...Вела
 ---------------===----------------
6.Прошу...У Святого...Я Неба
  Янгола...Для твоєї...Душі
  Щоб...Міг тебе...Захищати
  Завжди...У твоєму...Житті
----------------===----------------
       27.01.2019.г.
       автор:Владимир-Беспаль
       фото інтернета


Рецензии