Поцр йоту та його гопкомпан

Олександру Івченко ( горлатому поцрійоту)
*
Волаєте що я не українець,
Бо бандерлядство я не вшанував,
І пам'ять нашу за смачний гостинець
З приблудами публічно не топтав?!..
Франка, всі знають, сильно ображало,
Коли перехрестили його в мить
В укрАїнця. Якщо й цього замало,
Шевченка ще за твори прокляніть!..
А Черчиль? Що казав про українців,
Часом не чули? Ні, напевно ні!..

То ж поцрійоти, падкі до гостинців,
Не вам про зраду лаятись мені!
Не гідність ви - гидоту захищали,
За трусіля і Бога продали,
Ви, нелюдь! За панів в людей стріляли,
Ви гідними не є і не були!


Рецензии
Та ви дійсно - при****екане лайно!:-)

Михаил Бессарабин   27.01.2019 20:48     Заявить о нарушении