Нiч перед рiздвом

Чарівна нічка  - Чарівниця,
Надворі сяє Новоріччям.
Високе небо - Темно - синє.
А зорі - Наче ті перлини.
Засяяв Пояс Оріона.
Три зірки в небі - Як корона.
Сніг іскор рої розсипає.
Світ в сповитку, іще дрімає.
Щойно народжене дитятко.
Вже йде на землю,Янголятком.
Знов нарождається Надія.
Про щастя і добро,всі мрії.
Завмерло все у сподіваннях,
На кращий рік - Народ в чеканні.


Рецензии