When I was a Child - A poem in prose

When I was a child,
It seemed to me
That days were long, very long,
Trees were high, very high,
And I was a short little girl.

But now – what happened to me?
It seems now:
Not only days but years are
Flying and passing quickly…
Days are short, very short,
Trees are not so big.
I can’t stop and look back…
But I am a short little girl inside,
In my imagination.

And I realized:
We are only guests,
Only guests on our planet.
Our life – is a flying visit
Our life – is only a moment
Between past and future
That is to say – our life.


Рецензии
Да,гости,визитеры,туристы все мы в этом мире бренном,кто на сколько лет...
Все мы, все мы в этом мире тленны,
Тихо льется с кленов листьев медь...
Будь же ты вовек благословенно,
Что пришло процвесть и умереть.
[1922]Е.С.А.

Дима Васильков   27.01.2019 17:15     Заявить о нарушении