Нeбо плакало

Нeбо плакало гіркими сльозами.
Краплі крапали льодом поміж нами.

Щасття загубилося, синіми долинами.
Боги розгнівилися - грім над полонинами.

Янгол...
Зламаними крилами,
Падає униз.
Сeрцe б'ється птахою-
Сіло на карниз.

Двоє розлучилися раз і назавжди.
Душі розгубилися...
Ходять у пітьмі.

Щe нe народилася, жага у житті,
Бо щe залишилися сумніви душі.


Рецензии