Канарейка-птичка

Із відрядження татусь
з подарунком повернувсь -
клітка невеличка,
а у клітці птичка.
       Ніби диво дивне сталось,
       так раділа й дивувалась
       дівчинка Марічка:
       "Що воно за птичка?"
Одна одну роздивились,
познайомились, здружились
дівчинка Марічка
й канарейка-птичка.
       Як на волю вилітає,
       покружляє і сідає
       на плече Марічки
       канарейка-птичка.
Рано-вранці і надвечір
все щебечуть і щебечуть
дівчинка Марічка
й канарейка-птичка.

     Малюнки Юлії Петренко.

 


Рецензии