Ти беше си и мен ще бъдеш

Ти беше,си и с мен ще бъдеш,
дорде поддържаш огъня във мен.
Строим със теб съвместно бъдеще
 и пеем песен със познат рефрен.

Ти беше,си и с мен ще бъдеш...
С нежен поглед топло си ме гряла.
Мисли тъжни надалече пъдиш.
За Любовта ни най-горещи думи си събрала.

28.01.2012 г.
462 Б. Алекс.


Рецензии