Мы летали. украинский язык

МИ ЛІТАЛИ...
***сюр***

Ми літали... Оті...
У оголенні снів еротичних,
Смакуванні утіх,
Дивоактів і таїн  тантричних,

Два крила, ти і я,
Досконале поЄднання тіла.
...та пізнАння змія
Триєднання хотіла... Хотіла...

...ти не знаєш сама,
Чи тобою я гріюсь, чи нею.
Світом править пітьма,
А не світ. Правда тліє брехнею...

І здогадки жалкі,
Що, мов змії, впиваються люто...
І таки залюбки
Відлетіти під чару цикути

У краї, до яких
Світлокрила по небу дорога...
...та за видихом- вдих,
Суїцидова пересторога...

Обірву титяву
І на землю відкину змією!
Якось переживу,
Тільки будеш суцільно моєю,

Незворотно... Жона
У оголенні тіла цнотливім...
Тобто... Ти?.. Чи- вона?..
Триєднання лишилося дивом,

і "дарунки життя"-
Ви і є саме ці подарунки...
- Я з ТОБОЮ, затям!...
...а ВОНА- хміль, залишений трунком...

***жона в укр. мові має два значення, до речі. 1- дружина, 2- жінка. Обирайте до смаку)))***


Рецензии