There is no gloom for me today

There is no gloom for me today.
I will smile and laught and eat some candy.
please don't dare call me an adult
deep inside - I'm still teenager.

I will be a princess in a blueish dress.
I've  got  pearls and diamonds in my stylish crown.
on my knees there is a fluffy cat
I am so ready to accept king  Arthur.

Fairy tales exist, I know
I've seen miracles , but not so many.
Life is easier when you believe
in God's goodness, not in evil.


Рецензии
Magnificently ♥

Энн Уайт   25.01.2019 00:50     Заявить о нарушении
Спасибо большое!)

Екатерина Передереева   25.01.2019 05:37   Заявить о нарушении