***

Що казати, як слів нема,
Як мрії мліють в полоні?
Коли морозом приходить зима,
Все холоне, не тільки надворі.

Що казати, як думи мої
Заніміли на своєму шляху?
Вони не досягли своєї Землі,
Хоча летіли до неї щодуху.

Що робити, коли в голові зовсім тиша?
До чого ж вона голосна!
З часом стає все густіша...
Коли вже всередині настане весна?


Рецензии