На баща ми

Тате,аз съм посланик на тишината ти.
Предвестник на свежия вятър.
Парцалчета от твоята любов
 съшивам със игли на болката,
за да отговориш на въздушната парола
 в твоя най-самотен свят.
От тебе всичко знам.
И съм от всички по-богат.
Нека знаят внуците ти,
колко те обичам...

19.01.2012 г.
443 Б. Алекс.


Рецензии