По наши правила

Любов на втора степен преживявам,-
възнаграждение навярно е от Бога.
На чувствата си аз не се възпротивявам-
недолюбена да те оставя днес не мога.

Коловозите ни нямат две крила-
в една посока пътят ни се слива.
Проживяваме Любов по наши правила.
На щастие плетем дантелата от златна свила.

18.01.2012 г.
439 Б. Алекс.


Рецензии