Мечта

Ще отнеса в джобовите си шепа сняг
 и белотата му ще подаря на вишните.
Ще ни постелят със цветчетата креват
 и ще шушукат нежно те над нас съмишлено.

От сърце в сърце ще си прелеем топлото
 и ще забравим много бързо тази зима.
Земята пролетна ще ни попие воплите
 и цял живот ще ми напомня,че те има...

17.01.2012 г.
438 Б. Алекс.


Рецензии