Рози

Къде са розите,които аз за първи път ти подарих,
а после ти ги изсуши - за цял живот скъп спомен?
В сандъка за съкровищата ли ги скри
 или нахрани с тях крилати насекоми?

Не е въпросът строг и риторичен...
Бодлите им оставиха следи в сърцето.
И този знак, че още те обичам,
ще отнеса със мене даже на небето...

17.01.2012 г.
437 Б. Алекс.


Рецензии