Любовта ми

Вечно в мен живее Любовта ти.
В нейн плен са всичките ми сетива.
Чувствата опънати са също тетива
 и като фар ми осветяват пътя...

Любовта ти е като коприна нежна.
Също непорочен сняг се лее.
Тънката сърдечна струна пее
 и се разлива по душата ми безбрежна.

В твоята Любов живей надежда.
Напълва с радост всеки ден домА ми.
С цветя пътеките ни са постлани...
Тя със вечен оптимизъм ме зарежда.

15.01.2012 г.
Б. Алекс.


Рецензии