Къща

За Любовта строи си всеки къща.
И предоставя най-комфортните условия.
В нея иска тя с желание да се завръща.
И в нея никога и никой да не сквернослови.

С много доброта да я напълни.
По феншуй във всеки ъгъл Вяра и Надежда.
Да я обезопаси от завистливи мълнии.
Само със Мечти и Радост да я обзавежда.

Душата бляновете си вълшебни да й подари.
И винаги Сърцето й да е горещо.
Камината си с вечния си огън да я освети...
Любовта най-малката прохлада предусеща.

15.01.2012 г.
Б. Алекс.


Рецензии