С мен бъди

До рая само метър
 когато ти си с мен.
С твоя поглед светъл
 открий го.Очите ти са оксижен.

Светлината заслони,
но Любовта ми не гони.
На сянката ми настъпи
 и с мене винаги бъди!

13.01.2012 г.
Б. Алекс.


Рецензии