Ноктюрно

Толкова е мелодичен твоят глас...
Слушам,и не вниквам в думите ти,даже.
Просто музика,която ме довежда до екстаз.
Глади като стара женска дреха в стил винтяжен.

Шепот на листа от клоните когато падат.
Отливане на капчици вода с прибрежните скали.
Говори ми дълго,- няма да ти отговарям...
Ноктюрното в гласа е музика,която ще ме наслади.

11.01.2012 г.
Б. Алекс.


Рецензии