Ти

Ти не си жена, а радостно предчувствие.
Това не са очи, а бездънност в неизвестното.
Устните ти са на реката към морето устИе.
Ненадвкусен плод си ти - предтеча на прелестното...

10.01.2012 г.,
Б. Алекс.


Рецензии