Укр. Помилки

Згадав колишні помилки,
які з роками допускав,
непередбачені гріхи
від яких радості не мав.
Я пам"ятаю все дитинство,
та все те гарне , що зробив,
чого в житті я не добився,
та все, що мав, що загубив.
Все те , ще й зараз пам"ятаю
від чого соромно стає,
на краще більше не чекаю,
якщо життя на сполох б"є.
Воно коротке ніби нива
і хто як може так й живе,
комусь гірке, комусь щасливе,
а мене тризма дістає.


Рецензии