Укр. Село 1 хати

Часто мені сниться і село і хати,
та червоні вишні в нашому саду,
бачу біля хати різнобарвні квіти
бачу з пасовиська сільську череду.
Зараз все змінилось, і село і люди,
багатьох немах, хто колись там жив,
мабуть вже покращення, скоро там не буде
і немає друзів, з ким колись дружив.
Розвалені хати, тваринницькі ферми,
розвалений клуб, та сільський стадіон,
хто там залишився, де не всі померли
лише чути стогін із усіх сторін.
Там все занепало, та відсутня праця,
люди поступово йдуть у інший світ,
а хто залишився, - живуть як прийдеться
і вже не побачуть яблуневий цвіт.
А сьогодні знову, мені сон приснився
ніби я літаю і не бачу змін,
сам я в тому небі, ніби розчинився
розтанув у ньому, мов церковний дзвін.


Рецензии