Граур. Скворец

Прин сомн, ын гындурь меле
Ун грай спре сус збура.
Ел а збурат ла тине...
Прин черул коборыт
уйтынд де мине,
Ел ну са ынторс.
Дар еу ыл аштяптам.
Ши поате мэ гындям де тине,
Ши поате,
   ла тине мэ дучям...

(2013)


Рецензии