Люди й тварина

Ось мала закарабкалась вгору.
Ось зловила мале кошеня.
Ось пухнасте та боже створіння
Та тримає немов немовля.

Ось один із законів життя,
Фотокартка – людина й тварина.
Це не просто мала й котеня,
Це єднання природи та сили.

Як-то можна робити їм рани?
Як вбивають тварин ці падлюки?
Називають себе «санітари».
А по-справжньому – чортові руки.


Рецензии