Нове життя - нове щастя

Розступились хмари за моїм вікном,
Сонце сяє в очі та здається сном.
Подуває вітер, ранок вже настав.
Новий день – яскравий, хоч і вечір грав.

Все лептиво було, тепло на душі.
Відчуваю знову посмішку зими.
Смак глінтвейну, кави, Новий Рік іде,
Запаляться світла в серці у людей.

Недалеко місто, що мене прийняло,
Другий шанс принесло та й подарувало.
Бачу я майбутнє, світлі фарби грають,
Смак життя вернувся, радість відчуваю.

Забули минуле та миті ненастя,
Київ обігріє, дасть можливість щастя.
Сонце сліпить очі, посмішка та сон,
Більш не буде хмари за моїм вікном.


Рецензии