Нова течiя

Дивовижні кольорові  фарби,
Радісні надії, почуття,
Увібрались в сонячні чудові барви
Котрі відродились з забуття.

Райдужні тендітні квіти
Дарують світлі почуття.
І лунає сміх маленьких діток  –
Народилась нова течія.

Скрізь птахи співають в літку.
Як же гарна , чарівна Земля!
Бог усюди грає першу скрипку.
Щоб у людях пробудилася душа.

ТАТ 30.06.2017 ( 01:23)


Рецензии