Укр. Знову розкв1тають

Знову розквітають матіоли
та маслина десь в чагарниках,
на їх запах прилітають бджоли,
не розкажеш все це на словах.
Вздовж дороги тягнуться тополі,
а у небі вже кружляє птах,
скоро діти знову підуть в школу
у маленьких с елах та містах.
Кожний рік міняється програма,
кожний рік історія нова,
політична у державі драма
і у кложній з них свої права.
Кожний рік міняються герої,
Хвалять всі своїх керівників,
хтось в краївці не залишив зброю
на горищі, довго ще сидів.


Рецензии