Укр. Роздерибанили

Роздерибанили державу,
заводи, фабрики в містах,
на них відкрити треба справу
що б в серці мати каяття.
Та що б за все відповідали
коли відправлять їх від влади
за те, що у людей все крали
у жовтні, чи у листопаді.
Хто вкрав в державі, відшукати,
можливо в Штатах та в Європі,
потрібно всіх їх наказати,
то ж скільки можна це терпіти?
Життя у них не відбирати,
що б вони теж попрацювали,
та щоб велику користь мати,
потрібно добре годувати.
Щоб це не був для них ГУЛАГ
та не канал був Біломорський,
дорога не була в кістках
яка була в часи Радянські.
То ж схаменіться, ще не пізно,
та поверніть все те, що вкрали,
потрібна нам рука залізна
щоб люди бідні не страждали.


Рецензии