ехото

Ехото на Любовта е Зимата.
Акварелните чертички на висулките.
Слънчевия лъч по носа на Снежния човек.
Феерията в танца на снежинките.
Във въпросите-предчувствие на мраз.
Ехото на тишината е във падналия сняг.

02.01.2012 г.
Б. Алекс.


Рецензии