Хто вiдповiсть?! на укр. яз

       Ось війна повстала в повний зріст, миру перекресливши всьой зміст,
і риканить куплена кліка'...Дати би всім "юдам" копняка, тим, що спантеличивши народ, роблять із країни ешафот.
У страху' завмерли матері', знов синівська доля - у крові'. і зростає серед люду злість... Хто за смерть дитячу відповість?!
Хто пове'рне знищене майно, хто зішиє се'рця полотно?! Вибухи його на клапті рвуть...Втрачена  ж и т т я  Небесна суть!
Хто посмів без дозволу Творця наближать час судного кінця?!
Досить Кулю війнами трясти, щоби їй з орбіти не зійти! Та від тої кари, що гряде, вам не заховатися ніде', кровопивці
жадібні й страшні', вам живцем пектися у вогні!
Лю'дський гнів і Вищий Божий Суд розчленують "можновладний спрут".
Миролюбці при'йдуть до керма, зві'льнять Світ від рабського ярма, вирвавши з корінням полини', що насіялись під час війни'.
Ватра дружби розгориться знов і відро'диться свята'  л ю б о в !



20/12/18/


Рецензии