Първата любов

От първата любов разочарован
 се връщам аз.С нея бях на среща.
Чувствата си исках да разопаковам,
а то смъртта им скора предусещам.

В главата носих ангелската външност,-
внушил си бях,- такава е в душата.
Разбирането ми навярно е било чапкънско,
а аз съм плувал в блатото на суетата.

Не трябва на пиедестал да се поставя
 на първата любов във злато бюста.
Постоянно трябва тази да се благославя,
която цял живот със мен споделя чувствата.

01.01.2012 г.
Б. Алекс.


Рецензии