Чи здiйсняться мрiji?

В чарівнім краю, на поліссі,
природа зраділа весні.
На теплій галявинці, в лісі,
фіалки розквітли рясні.
          Зелені листочки-сердЕчка
          сплели на землі килимок,
          блакитні голівки надвечір
          затіяли з вітром танОк.
Зірвати я квітку хотіла,
та трапилось чудо з чудес -
зненацька "фіалка" злетіла
на крильцях до самих небес.
          Мабуть, непосида-метелик
          фіалкою стати хотів
          й до гурту голівок веселих
          удвох з вітерцем прилетів.
А як зачаровано квіти
дивились метелику вслід!
І мріяли в небо злетіти,
щоб звідти побачити світ.

     "Чи здійсняться мрії?" - назва моєї дитячої книжки-розмальовки(2018р)


Рецензии