Я без тебе не я

Я БЕЗ ТЕБЕ НЕ Я…

Сл. і муз. Борислави Білоцерківської

Тисячі людей, тисячі подій,
Тисячі думок і мільйон надій.
Розписали ми ролі вже давно,
Але це життя – не просте кіно.
Ти єдиний, хто серце моє зігріва.
Мій коханий, до тебе так рветься душа!

Ти мій Всесвіт, ти моє життя.
Світ без тебе не світ. Я без тебе не я.
Ти єдиний, ким дихаю я.
Ти без мене не ти. Я без тебе не я…


Кожен новий день змінює сюжет,
Не чекай чудес і лови момент.
Від життя бери все найкраще ти,
Завтра буде пізно, може не прийти.
Ти єдиний, хто може змінити мене.
Моє серце й душа прагнуть тільки тебе!

Ти мій Всесвіт, ти моє життя.
Світ без тебе не світ. Я без тебе не я.
Ти єдиний, ким дихаю я.
Ти без мене не ти. Я без тебе не я…


Рецензии