Щастя мое

ЩАСТЯ МОЄ
Сл. Б.Білоцерківської

Тисяча дзвінків, а вона ще спить.
І голодний кіт жалібно мнявчить.
Під будинком я з квітами стою
І п’ять годин її чекаю.

А коли лише шлунок забурчить,
Моя неземна з ліжка підлетить.
В кухню йде вона в пошуках торта,
І кіт трубою хвіст тримає!

Сонна, але завжди така красива.
Знаєш? З тобою буду я щасливим.

ПРИСПІВ:
Щастя моє, ти для мене є найрідніша!
Щастя моє, незвичайна і  найгарніша.
Ти – цілий світ, ти – мій політ,
Ти та, яку я шукав.
Щастя моє, я на тебе так чекав!
Так на тебе я чекав!

Закричить з вікна, що уже біжить,
А сама у душ із тортом летить.
З феном у руках голосно співає,
Що мене вона кохає.

Ніжний макіяж, дорогий парфум,
Туфлі – від сестри, сукня – від кутюр.
В сумочці еклер і квитки в кіно,
А у навушниках звучить «Ніно».
Дика і водночас така мрійлива.
Знаєш? З тобою буду я щасливим.


Рецензии