Мелодiя лiта

МЕЛОДІЯ ЛІТА
Сл. Б.Білоцерківської

Гей, літо, літо! Усе теплом зігріте!
Гей, літо, літо! Так хочу я любити!
Гей, літо, літо! Коктейлі і Мохіто
На пляжі нас чекають! Це просто літо, літо!

Ти прямуєш у обійми літа,
Огортає тебе теплий вітер.
Промінь сонця ніжно поцілує,
Щастя й радість літо нам дарує.

Гаряче сонце і тепле море,
Солодкий присмак від поцілунку на вустах.
Ти прошепочеш мені: «Amore»,
І я відчую все наяву, а не у снах.

Навколо щастя, усюди квіти, квіти.
І в інстаграмі хештеги «літо, літо».
Себе не стримуй, на повну відривайся.
Послухай серце і почуттям віддайся!

ПРИСПІВ:
Літо, літо! Все теплом зігріте.
Літо, літо! Хочу я любити!
Літо, літо! Пляжі і Мохіто
Вже чекають! Літо, літо!

Це час любові, це час кохання.
Коли довкола усе вирує і цвіте.
Згадай про мрії і про бажання.
Нехай до щастя тебе це літо приведе!

Навколо сонце, усюди квіти, квіти.
І в інстаграмі хештеги «літо, літо».
Себе не стримуй, на повну відривайся.
Послухай серце і почуттям віддайся!

ПРИСПІВ:
Літо, літо! Все теплом зігріте.
Літо, літо! Хочу я любити!
Літо, літо! Пляжі і Мохіто
Вже чекають! Літо, літо!

ПРИСПІВ (ВАРІАНТ 2):
Гаряче літо, літо! Усе теплом зігріте.
Солодке літо, літо! Так хочу я любити.
Нестримне літо, літо! Коктейлі і Мохіто
На пляжі нас чекають! Це просто літо, літо!


Рецензии