Кохання усього життя! Для Циээно Балог

КОХАННЯ УСЬОГО ЖИТТЯ! ©

Сл. і муз. Борислави Білоцерківської

В кохання я не вірив, нікого не любив.
Але змінилося усе, коли тебе зустрів.
Мій світ розфарбувала в яскраві кольори,
Змінила чорно-білі дні на миті чарівні!
Тебе кохаю я понад усе!


ПРИСПІВ :
У світі ти одна така, в очах – любов, в душі – весна!
І щастя більшого нема, бо ти моя, лише моя!
До мрії доля нас веде, для мене ти понад усе.
Чекав на тебе довго я, кохання усього життя!


З тобою неповторна й щаслива кожна мить,
Так непомітно плинуть дні, так швидко час летить.
Найкраща ти для мене, кохана й чарівна.
Щодня благаю я у неба, щоб поряд ти була!
Тебе кохаю я понад усе!


ПРИСПІВ 2:
У світі ти одна така, в очах – любов, в душі – весна!
І щастя більшого нема, бо ти моя, лише моя!
Моє ти сонце на землі, тобі співаю я пісні.
У світі ти одна така – кохання усього життя!


ПРИСПІВ 3:
Ти – краща на землі, про тебе всі пісні.
Єдина ти така моя, лише моя.
В очах твоїх – любов, а у душі – весна.
Чекав на тебе я, у світі ти одна!


ПРИСПІВ 4:
Для тебе я живу, для тебе я співаю,
Тебе одну люблю, тебе одну кохаю.
Не відпущу тебе від себе я нізащо,
Бо ти для мене – все, для мене ти найкраща!


Рецензии