Цiлуй мене

ЦІЛУЙ МЕНЕ
Сл. і муз. Б.Білоцерківської

Кришталевими зливами ти зустрічав,
Сонячним променем ти огортав.
У безодні очей твоїх тихо тону,
По течії ночей (бажань) знову пливу.

Захопив мене поглядом ніжним своїм,
Хочу в полоні мрій бути із ним.
Захопив і не відпускай долю свою.
«Міцно тримай мене» прошепочу…

ПРИСПІВ:
Між землею і хмарами, над океанами
Цілуй мене, цілуй.
Сотні теплих і ніжних слів, сотні ночей і днів
Даруй мені, даруй.
Під дощами і грозами, сонцем й морозами
Чекай мене, чекай.
Між зірками й планетами, поміж кометами
Кохай мене, кохай.

У руках своїх сильних ти міцно тримай,
Якщо захочу йти – не відпускай.
Поцілуй мене солодко і обійми,
Пристрасть й вогонь в мені ти розпали!

Уяви, що у світі ми тільки одні,
Сяють лише для нас в небі зірки.
В унісон б’ються голосно наші серця,
Їм у ритм підспівує ціла Земля!


Рецензии