Мама Тимуру Хидирбекову

Зубразиб ца гъагул саби бисули,
АхIер дила нешла уркIи аргъили…
Марлира ца нешлицун сар рируси,
ВиштIаганна уркIи паргъатбируси!
ХIяндиалра нешла бекIличир чурми,
ХIянхIебирар нушаб илала уркIи.
ЦIум-цIум марикIудгу, саби тилади,
Ардякьунти гIямруличи къиянти!

ПРИПЕВ

Аба, дила ахIерси,
ХIела пашмандеш убисисра нуни!
Аба, дила дурхъаси.
Пикри мадирид ардякьунти бурхIни!

ХIуни ну кьяшмачи тIашра ватурси,
Жан уркIила хIяли, Тимур, рикIули…
Сирилав ну висухIели, ахIерси.
ТIашрилзунри мурил гьанкIра батурли…
Нешла някъбазиб саб лебилра дунъя,
ДурхIнас мяшт хIебарили ил лугагу…
Неш лерцадхIи иш дунъяличир дила,
Аваданли сари нуни рихIисгу!


Рецензии