благословенна... на укр. яз

Благословенна ти, земля юдейська, -
Тебе обрав Всевишній для чудес,
Тут засвітилась Зірка Вифліємська
І Благодатний Дух зійшов з Небес...

Земля юдейська - Янголів опіка,
Священне джерело хрещенських вод...
Тут - батьківщина БогоЧоловіка,
Його життя нетлінного кивот...

Земля юдейська, ти - благословенна,
Освячена Божественним Персто'м,
Бо тут Ісус посіяв віри зе'рна
І ду'ші відкупив Чесни'м Хрестом.

Юдея - це паломницкий притулок,
Намолена Обітниця Свята',
З землі' до Неба горняго провулок,
Благословенний Іменем Христа.


30/12/18/


Рецензии